top of page

Even Voorstellen,

Ik maak Kunstmest,

Ik geef bewustwording,

Ik ben Alida van Het Veldhuys.

k maak kunst van paardenmest, zonder geur overdracht. Paardenmest is zoveel meer dan afval, het is een prachtige natuurlijke grondstof voor mestbriketten, bloeibriketten en pellets voor de pelletkachel.

Nu ook als Kunstvorm, ‘Kunstmest’ Paardenmest komt al eeuwen lang voor in verschillende culturen, verhalen, sages, en bijgeloof. Paardenmest staat voor Rijkdom, voorspoed, succes & geluk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Veldhuys presenteert...

Het circulaire relatiegeschenk, uniek, origineel & custommade. Dit relatiegeschenk van paardenmest is exclusief, innovatief en aan te merken als cadeau voor een circulaire economie.

Gecreëerd vanuit een reststroom. simpel & krachtig met zicht op de natuurlijke vezels. Als opdrachtgever kun jij het verschil maken, inzetten naar een circulaire economie. ‘Paardenmest is geen afval’

Daarnaast net zo belangrijk, bij aanschaf van dit bijzondere cadeau zal worden gedacht aan alle paarden die het minder goed hebben. Een gedeelte van de opbrengst zal worden gedoneerd aan PaardinNood en Brooke.

Productinfo & prijzen.

Afbeelding in overleg, met respect voor kunstenaar en materiaal.

Klein 18 cm x 13 cm 49,00 euro excl. 9 % Btw

Middel 20 cm x 16 cm 79,00 euro excl. 9 % Btw

Groot of afwijkende maten op aanvraag.

Keuze kleur lijst en verpakking,Zwart, wit, hout

Tot slot, Wil jij dit artikel/bericht delen met bedrijven en/of personen die willen inzetten op een circulaire economie.

Mijn dank is groot, Alida

Alida.Markies@gmail.com

NH.jpg
DR.jpg
AKB.jpg
Banner.jpg
Verpakking.jpg
Molen.jpg
Klaver.jpg
AH.jpg
Tulp (1).jpg
AKZ.jpg
bottom of page