top of page

Kinder Coaching bij echtscheiding.

 

Het Veldhuys uit Klazienaveen, mijn naam is Alida Markies en ik help kinderen hun stem te geven.

Vanuit het vakgebied van mediation ben ik mij gaan specialiseren in kind coachen en analyse. De ouderschap plannen worden over het algemeen gemaakt vanuit het oogpunt van de ouders. Hier wil ik een kentering in maken… Graag wil ik mij inzetten om in de toekomst de ouderschapsplannen met en vanuit de behoefte van het kind te creëren. Kinderen zijn loyaal naar beide ouders, die durven en kunnen vaak hun eigen gevoel en verhaal niet te laten horen omdat ze dan in conflict komen met hun loyaliteit.

Ik maak een onafhankelijke analyse van het kind, op basis van leeftijd, ontwikkeling, en andere aandachtspunten.

Er zijn een verschillende aandachtspunten die belangrijk zijn om mee te nemen, neem autisme, adhd of hooggevoeligheid enz.  Dit zijn een aantal cruciale aspecten die van invloed zijn bij de benadering van het kind.

Ik doe dit niet alleen maar met de hulp van drie coach paarden, afhankelijk van het kind zal de juiste combinatie gekozen worden.

Paarden therapie maakt de vertaling van hart naar hoofd naar taal.  De wind in de haren en het zand aan je schoenen laten kinderen weer ongedwongen kind zijn om van daaruit zonder oordeel te vertellen wat ze nodig hebben.

Praktisch:

-Onafhankelijke analyse behoefte kind. (5 tot 18 jaar)

-Telefonisch gesprek inleiding

-Persoonlijke sessie van het kind in Klazienaveen. Duur sessie afhankelijk van leeftijd. Tussen de 45 min en 1,5 uur. Wachtruimte aanwezig voor ouder/verzorger.

-Schriftelijke analyse (mail) aan beide ouders, ter overname ouderschapsplan.

-nagesprek na definitieve invulling ouderschapsplan.

Kosten: 125,00 euro Btw vrij. Gespreide betaling mogelijk.

De gesprekken die worden gevoerd geschiedde alleen bij toestemming beide verzorgers\ouders.             De gesprekken en analyses vallen onder de wet privacy van ouder en kind. En zullen daarom zonder toestemming niet in de openbaarheid worden gebracht. Tenzij er gevaar voor kind of omgeving gesignaleerd is

rambo10.jpg
20131024_152556.jpg

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page