Coaching met paarden

 

Paarden therapie Dieren therapie.. Met paarden..Dieren doen het gedrag van de mens spiegelen. Op deze manier laten ze duidelijk zien wat jouw gedrag dus ook doet met de mensen om je heen. Zonder gesproken taal een gesprek voeren, hoe puur en mooi dat kan zijn en soms ook een beetje spannend..Wil je ervaren hoe verhelderend het kan zijn om in gesprek te gaan met jezelf..?

Coaching & begeleiding voor volwassenen met de hulp van onze drie coachings-paarden. Reja is onze Friese merrie, onze koningin en leidster van de kudde.

Jelle is een kruising fries/merens en de clown.

Lief en ondeugend maakt hij ook het kind in ons vrij.

Rambo is een fell pony, opgegroeid in de bergen van Engeland. Rambo is onze knuffel pony. Heb je angst voor paarden? Dan is Rambo de aangewezen pony om binnen 5 minuten van je angst af te zijn. 

Terug naar je Natuur...

Ik geloof in de kracht van de natuur die ons opnieuw kan leren om weer heel te zijn. Onze schilden die wij als mens hebben opgebouwd mogen af, de mechanismes die jaren voor ons gewerkt hebben zijn niet langer functioneel.

leer door de intense sessies met onze paarden hoe je oude pijn punten en trauma's kunt veranderen in nieuwe mechanismes die een leven lang mee gaan. 

Reja-Friese merrie

Rambo-Fell pony

Jelle-Fries/merens

Coaching bij echtscheiding.

 

Het Veldhuys uit Klazienaveen, mijn naam is Alida Markies en ik help kinderen hun stem te geven.

Vanuit het vakgebied van mediation ben ik mij gaan specialiseren in kind coachen en analyse. De ouderschap plannen worden over het algemeen gemaakt vanuit het oogpunt van de ouders. Hier wil ik een kentering in maken… Graag wil ik mij inzetten om in de toekomst de ouderschapsplannen met en vanuit de behoefte van het kind te creëren. Kinderen zijn loyaal naar beide ouders, die durven en kunnen vaak hun eigen gevoel en verhaal niet te laten horen omdat ze dan in conflict komen met hun loyaliteit.

Ik maak een onafhankelijke analyse van het kind, op basis van leeftijd, ontwikkeling, en andere aandachtspunten.

Er zijn een verschillende aandachtspunten die belangrijk zijn om mee te nemen, neem autisme, adhd of hooggevoeligheid enz.  Dit zijn een aantal cruciale aspecten die van invloed zijn bij de benadering van het kind.

Ik doe dit niet alleen maar met de hulp van drie coach paarden, afhankelijk van het kind zal de juiste combinatie gekozen worden.

Paarden therapie maakt de vertaling van hart naar hoofd naar taal.  De wind in de haren en het zand aan je schoenen laten kinderen weer ongedwongen kind zijn om van daaruit zonder oordeel te vertellen wat ze nodig hebben.

Praktisch:

-Onafhankelijke analyse behoefte kind. (5 tot 18 jaar)

-Telefonisch gesprek inleiding

-Persoonlijke sessie van het kind in Klazienaveen. Duur sessie afhankelijk van leeftijd. Tussen de 45 min en 1,5 uur. Wachtruimte aanwezig voor ouder/verzorger.

-Schriftelijke analyse (mail) aan beide ouders, ter overname ouderschapsplan.

-nagesprek na definitieve invulling ouderschapsplan.

Kosten: 125,00 euro Btw vrij. Gespreide betaling mogelijk.

De gesprekken die worden gevoerd geschiedde alleen bij toestemming beide verzorgers\ouders.             De gesprekken en analyses vallen onder de wet privacy van ouder en kind. En zullen daarom zonder toestemming niet in de openbaarheid worden gebracht. Tenzij er gevaar voor kind of omgeving gesignaleerd is

Bedankt! Bericht verzonden.