top of page
tuin20.jpg

Afscheid nemen na crematie, as bestemming...

FarewellStones zijn ook een mogelijkheid.

De as die overblijft na crematie zal worden getransformeerd naar een duurzaam, ecologisch en vergankelijk monument. Een tastbare herinnering die je kan plaatsen in je eigen tuin, of in een mooie bloembak op het balkon. Ook is het mogelijk om de farewellstone op een favoriete plek van een dierbare te plaatsen, of een gedeelte van de dierbare naar geboorte grond te brengen.

stone.jpg
stones2.jpg

Familie pakket... 4 FarewellStones.

Het familie pakket bestaat uit 4 identieke farewellstones die familieleden afzonderlijk de kans geeft om op persoonlijke gelegenheid afscheid te nemen van een dierbare. 

Ook is het mogelijk dat de farewellstones op verschillende locaties met een kleine ceremonie geplaats worden. De favoriete vis plek of die mooie boom waar zoveel mooie herinneringen liggen.

Terug naar de geboorte grond, op het strand of die vakantie bestemming waar de mooiste herinneringen gemaakt zijn. De mogelijkheden zijn talrijk. 

bloem.png

Het mogelijk om door ons een kleine ceremonie te laten houden op een locatie naar keuze. Deze optie is vooral geschikt voor mensen die in het buitenland wonen. Met respect en integriteit zal er een klein filmpje en een aantal mooie foto's genomen worden. Deze zullen per mail toegezonden worden.  Mail voor meer info en mogelijkheden.

vis.jpg

Klein gebaar, groot gevoel...

Eén van de farewellstones bij de waterkant, de favoriete vis plek van opa. 

tuin30.jpg

Farewellstone bij plaatsen op bestaand graf, 

toch samen...

Het is mogelijk om de farewellstone te plaatsen op een bestaand graf.

Het geeft de mogelijkheid om grootouders, ouders of andere familie leden toch samen te laten zijn. Naast het verdriet ook een fijn gevoel...

bottom of page